‘Vergelijk ons WordPress Onderhoudspakket met dat van anderen. Wij voeren dezelfde werkzaamheden uit, maar dan voor een veel lagere prijs.’

Een WordPress onderhoudspakket is geen overbodige luxe. Zoek het pakket uit dat bij je past, maar zorg dat je niet te veel betaald. Je WordPress website laten onderhouden door een WordPress professional hoeft helemaal niet duur te zijn!

Toch zie je na een beetje zoekwerk al snel hoge maandbedragen voorbij komen van tientallen euro’s. Dat is echt absurd, want zoveel werk is het elke maand niet. Als het maar gebeurd, want belangrijk is het zeker! Bij Bora Bora Media zit je goed, want wij bieden 1 compleet WordPress Onderhoudspakket aan voor slechts € 9,95 ex btw per maand.

Geen hinder

De onderhoudswerkzaamheden bevinden zich allemaal op de achtergrond. Bezoekers zullen hier niets van merken.

Machtiging

Je hoeft niet elke maand zelf geld over te maken, want alles verloopt eenvoudig via automatische incasso. Zo weet je zeker dat je website ook echt elke maand onderhouden wordt.

Per maand opzegbaar

Je website wordt zo lang onderhouden als dat jij dit zelf wilt. Als je het wilt opzeggen is 1 mailtje of belletje voldoende en loopt het direct diezelfde maand af.

Meerdere keren onderhoud per maand, op de momenten dat het moet

Voorheen voerden we het onderhoud 1x per maand uit, maar het onderhoud is de laatste tijd steeds belangrijker geworden. Een website 1 keer per maand aandacht geven is niet meer voldoende om de veiligheid en stabiliteit van websites te kunnen waarborgen. Daarvoor zit er te veel beweging in WordPress.

Door de continue ontwikkeling en de daarbij horende update releases, worden we gedwongen het onderhoud vaker uit te voeren. Om te kunnen zorgen dat een WordPress website goed blijft draaien, voeren wij het onderhoud aan websites uit op de momenten dat het nodig is. Dit is meerdere keren per maand.

seo-tekst-laten-schrijven

Veiligheid

Volledige beveiliging van jouw WordPress website. Beschermt je website én bezoekers. Mocht je website toch onverhoops gehackt worden, dan lossen wij dit op.

Updates

Er komen regelmatig updates van WordPress, thema en plugins. Deze worden gecontroleerd uitgevoerd. Updates kunnen grote wijzigingen met zich meebrengen. Na uitvoering van updates controleren we je website of alles nog goed werkt.

Snelheid

Controle op de snelheid van jouw website. Wij installeren in het begin sowieso een Caching plugin die de laadsnelheid aanzienlijk vergroot (en dus ook je waardering binnen Google). Iedere maand houden we de snelheid in de gaten.

Database

Een onnodig volle database zorgt ervoor dat je website trager wordt en instabieler draait. Wij zorgen dat de database regelmatig veilig geoptimaliseerd wordt, zonder verlies van data.

Spam en Revisies

Goed onderhoud en beveiliging reduceert spam. Soms weet het toch een weg te vinden. Daarnaast slaat WordPress voor elke wijziging een mini back-up op, genaamd revisies. Zowel het spam als de revisies zullen regelmatig verwijderd worden.

Back-up

Iedere maand draaien we een volledige back-up, van zowel alle bestanden op de server als de database. Zo is je website altijd veilig. Mocht er iets verkeerd gaan, dan kun je altijd terugvallen op de laatste back-up.

Ja, ik heb interesse in het WordPress Onderhoudspakket t.w.v. € 9,95 ex btw

Liever eenmalig onderhoud?

Wij kunnen je website eenmalig flink onder handen nemen.