Geen hinder

De onderhoudswerkzaamheden bevinden zich allemaal op de achtergrond. Bezoekers zullen hier niets van merken.

GDPR Proof

I.v.m. de nieuwe Europese Privacywetgeving bent u verplicht uw website goed te onderhouden.

Per maand opzegbaar

Je website wordt zo lang onderhouden als dat jij dit zelf wilt. Als je het wilt opzeggen is 1 mailtje of belletje voldoende en loopt het direct diezelfde maand af.

Kies het pakket dat bij uw website past

‘Vergelijk ons WordPress Onderhoudspakket met dat van anderen. Wij voeren dezelfde werkzaamheden uit, maar dan voor een veel lagere prijs.’

Klein

€ 9,95 ex btw / per maand

Wekelijks updates/onderhoud
Maandelijks back-ups

Professioneel

€ 29,95 ex btw / per maand

Wekelijks updates/onderhoud
Dagelijks Back-ups

24/7 Security Check
24/7 Performance Check
24/7 Uptime Monitoring
Maandelijkse rapportage

Professioneel onderhoud vanuit 1 scherm

Alle websites die wij onderhouden brengen wij onder in ons geavanceerde onderhoudssysteem. Hierdoor kunnen wij vanuit 1 scherm alle websites onderhouden, back-ups verzorgen en monitoren. Hierdoor hebben we volledige controle over alles!

Meerdere keren onderhoud per maand

WordPress, thema’s en plugins zijn continu in ontwikkeling. Daarbij zijn er meerdere keren per maand (grote) updates beschikbaar, die z.s.m. geüpdatet moeten worden. Hiermee houd je de website veilig, snel en stabiel. Veel partijen onderhouden websites slechts 1x per maand, maar dat kan echt niet meer! Dat is echt niet meer voldoende om de veiligheid en stabiliteit van websites te kunnen waarborgen.

Website Onderhoud | Bora Bora Media

Veiligheid

Volledige beveiliging van jouw WordPress website. Beschermt je website én bezoekers. Mocht je website toch onverhoops gehackt worden, dan lossen wij dit op.

Updates

Er komen regelmatig updates van WordPress, thema en plugins. Deze worden gecontroleerd uitgevoerd. Updates kunnen grote wijzigingen met zich meebrengen. Na uitvoering van updates controleren we je website of alles nog goed werkt.

Snelheid

Controle op de snelheid van jouw website. Wij installeren in het begin sowieso een Caching plugin die de laadsnelheid aanzienlijk vergroot (en dus ook je waardering binnen Google). Iedere maand houden we de snelheid in de gaten.

Database

Een onnodig volle database zorgt ervoor dat je website trager wordt en instabieler draait. Wij zorgen dat de database regelmatig veilig geoptimaliseerd wordt, zonder verlies van data.

Spam en Revisies

Goed onderhoud en beveiliging reduceert spam. Soms weet het toch een weg te vinden. Daarnaast slaat WordPress voor elke wijziging een mini back-up op, genaamd revisies. Zowel het spam als de revisies zullen regelmatig verwijderd worden.

Back-up

Iedere maand draaien we een volledige back-up, van zowel alle bestanden op de server als de database. Zo is je website altijd veilig. Mocht er iets verkeerd gaan, dan kun je altijd terugvallen op de laatste back-up.
wordpress websites

Vraag een offerte aan

    Je privacy wordt gerespecteerd. Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Door het versturen van dit formulier geef je daar voor toestemming. Voor meer informatie raadpleeg de privacyverklaring.