Onderschat WordPress onderhoud niet

WordPress onderhoud is heel belangrijk. WordPress is namelijk één van de populairste platformen ter wereld, want maar liefst 55% van alle websites wereldwijd vertrouwen hierop. Helaas is het hierdoor ook erg populair onder de hackers en spammers, maar daar is goed onderhoud dan weer de oplossing voor.

Veel gebruikers kennen niet de standaard gevaren waar de hackers juist op azen en hebben hun website hierdoor niet op slot. Het komt daardoor regelmatig voor dat WordPress websites gehackt worden of heel veel spam ontvangen. Dit is allemaal goed te voorkomen, maar het heeft wel aandacht nodig, elke maand weer.

Waarom WordPress onderhouden?

  • Het houdt je website veilig, voor jezelf én bezoekers
  • Het houdt je website snel
  • Het houdt je website stabiel
  • Het houdt je website betrouwbaar
  • Beter vindbaar in Google

FEIT: een goed onderhouden WordPress website scoort beter in Google.

Waarom is WordPress onderhoud zo belangrijk?

Je website onderhouden is noodzakelijk. Het Content Management Systeem WordPress is voortdurend in ontwikkeling. Dat betekent dat er regelmatig updates worden vrijgegeven. Vaak zijn dit kleine updates die weinig invloed hebben op de werking van de website, maar die zijn vaak het belangrijkste, omdat er beveiligingslekken gevonden kunnen zijn die in zo’n update zijn opgelost.

Hackers zijn erg gedreven om websites te injecteren met software zonder dat je dit door hebt. Zij weten die lekken te vinden als geen ander. Wanneer jouw website geïnfecteerd is, loopt iedere bezoeker van jouw website ongewild gevaar. Daarom is het belangrijk jouw website up-to-date te houden, zodat je de veiligheid van jouw bezoekers kan waarborgen.

wordpress onderhoud

Onderhoud is vaak heel duur

Als je het internet een beetje afstruint, dan kom je al gauw schrikbarende maandbedragen voorbij komen. Soms wel tot 50 euro per maand! Belachelijk. Wij begrijp echt niet waar deze hoge bedragen wegkomen, want het onderhoud neemt niet zoveel werk in beslag.

Bij ons betaal je wél een eerlijke prijs voor het werk dat verricht wordt. Wij hebben 1 compleet onderhoudspakket voor de WordPress gebruiker samengesteld. Voor slechts € 9,95 per maand (exclusief btw) wordt je website elke maand onderhouden.

Wat als ik mijn website niet onderhoud?

Mocht jouw website het doelwit zijn geweest van een hacker en je website te hebben geïnfecteerd, dan kan je tal van ongewilde mailtjes ontvangen, of nog erger: verzenden.

Hackers kunnen jouw website als afzender gebruiken en via jouw server duizenden mailtjes gaan verspreiden. Vaak gooit je hosting-provider je website dan offline, omdat ze anders gezien worden als onbetrouwbare hosting-partij en dat willen ze natuurlijk niet. Je moet dit dan eerst oplossen voordat je website weer online kan. Voorkomen is beter dan genezen.

Direct onderhoud aanvragen

    Je privacy wordt gerespecteerd. Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Door het versturen van dit formulier geef je daar voor toestemming. Voor meer informatie raadpleeg de privacyverklaring.