Website leasen

Een website leasen is een slimme keuze. Voor een laag bedrag per maand krijg je een professionele website geheel in jouw eigen huisstijl. Je website zal responsief zijn, zijn er onbeperkt aantal pagina’s mogelijk, wordt er iedere maand onderhoud gepleegd én worden er back-ups gemaakt. We horen graag wat jouw wensen zijn,

 • Vast laag bedrag per maand
 • Geen opstartkosten
 • Zorgeloos een professionele website/webshop
 • Inclusief onderhoud en back-ups
 • Geen reclame op de website dat het een lease betreft
 • Conversie geoptimaliseerd
 • AVG-proof

Vraag direct een offerte aan
  Je privacy wordt gerespecteerd. Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Door het versturen van dit formulier geef je daar voor toestemming. Voor meer informatie raadpleeg de privacyverklaring.

  bosch-advocatuur.nl
  ikzoekjou.nu
  kazurisafaris.nl

  Website leasen pakketten

  We hebben 2 all-in pakketten samengesteld met vaste maandbedragen. Het eerste pakket is samengesteld voor informatieve websites en het tweede pakket is samengesteld voor webshops of overige websites die net wat meer aandacht vragen. Geen bullshit, dit is wat het is. Duidelijkheid, daar houden we van.

  Informatieve website

  Website Leasen
  ALL-IN pakket

  Professioneel thema
  Volledig ingericht in jouw eigen
  huisstijl
  Onderhoud
  Back-ups
  Geen lease-reclame
  Geen opstartkosten
  Conversie geoptimaliseerd
  AVG-proof

  Webshop

  Webshop Leasen
  ALL-IN pakket

  Professioneel thema naar keuze
  Volledig ingericht naar jouw
  huisstijl
  Onderhoud
  Back-ups
  Geen lease-reclame
  Geen opstartkosten
  Conversie geoptimaliseerd
  AVG-proof

  Ik ben overtuigd en wil graag in contact komen

  Echt ALL-IN een website leasen

  Als je kiest voor website leasen, dan krijg je echt een ALL-IN pakket voor 1 vaste lage prijs. Er zitten geen addertjes onder het gras. Er zijn geen verborgen kosten. Dit zit er allemaal in het pakket:

  Domein, Hosting en e-mailadressen

  Het begint met een domeinnaam en hosting. Als je die nog niet hebt, dan regelen wij die voor je. Het zit bij de prijs in. Indien gewenst denken we met je mee over een goede domeinnaam.

  Je wilt natuurlijk ook mailen vanuit je bedrijfsnaam en niet meer met @hotmail.com of @gmail.com. Je krijgt een onbeperkt aantal e-mailadressen. Bijvoorbeeld info@jedomeinnaam.nl of hallo@jedomeinnaam.nl. Als je mij een lijstje geeft met welke e-mailadressen je wilt, dan ga ik die voor je aanmaken en instellen.

  Onderhoud + Back-ups

  Iedere maand zal je website meerdere keren de aandacht krijgen die het nodig heeft. Er komen regelmatig updates van WordPress, het thema en plugins die bijgewerkt moeten worden. Daarnaast gaan we er regelmatig met de digitale bezem doorheen. Dit houdt je website snel, veilig en stabiel. Lees hier meer over het WordPress onderhoudspakket.

  Ook worden er wekelijks back-ups gemaakt van je website. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan kunnen we in no-time de laatste back-up terugzetten alsof er niets is gebeurd.

  WordPress website + professioneel thema

  Je website wordt ontwikkeld met het WordPress CMS. Dit systeem zorgt ervoor dat je zelf je website kan beheren. WordPress is erg gebruiksvriendelijk, dus zelf teksten en afbeeldingen aanpassen is een eitje! Natuurlijk worden je eerste teksten door ons geplaatst.

  Je website wordt ontwikkeld op basis van een professioneel thema. Dit thema is een soort template die we gaan aanpassen aan jouw huisstijl en persoonlijke wensen.

  SEO-vriendelijk

  WordPress is SEO-vriendelijk ontwikkeld. De basis is dus al goed. Ook werken we enkel met thema’s waarvan we weten dat  die SEO-vriendelijk ontwikkeld zijn. Daarnaast houden we met iedere wijziging tijdens de ontwikkelingsfase rekening met SEO.

  Dit alles bij elkaar kan ervoor zorgen dat je al een kleine voorsprong hebt op eventuele concurrenten.

  Het Contract

  De duur van het leasecontract is 24 maanden. Wanneer het contract is verlopen dan wordt het maandbedrag verlaagd naar enkel de kosten voor het onderhoudspakket. De kosten voor de bouw van de website en het thema zijn dan betaald en je betaalt dan alleen nog voor het onderhoud, back-ups en SSL-certificaat. De website blijft dus gewoon draaien en is vanaf dat moment volledig van jou. Je kan vanaf dat moment iedere maand opzeggen zonder extra kosten.

  • SEO-vriendelijk
  • Responsive webdesign. Je website past zich automatisch aan, aan ieder schermformaat
  • Vast contactpersoon voor al je vragen en/of opmerkingen via mail/tel/whatsapp/FB
  • Onbeperkt aantal e-mailadressen van jouw domein