WordPress

Wat is WordPress?

WordPress is een gratis CMS-systeem en vormt de ruggengraat van uw website. Hierdoor is het mogelijk om uw website zelf te beheren.

 

Wat zijn de voordelen van WordPress?

Het grootste voordeel van WordPress is dat het gratis is. Hierdoor zijn er geen kosten voor een CMS-systeem en daardoor kunnen we websites leveren teven een scherp tarief. Een ander groot voordeel is dat WordPress in de basis SEO-vriendelijke is ontwikkeld. Hierdoor zijn WordPress websites veelal goed vindbaar in zoekmachines.

Welke mogelijkheden biedt WordPress allemaal?

WordPress biedt tal van mogelijkheden. Of je nu een persoonlijke of zakelijke website of zelf een webshop wilt, het kan allemaal. Daarnaast zijn er duizenden Plug-ins en Widgets ontwikkeld om aan elke wens te voldoen. WordPress is populair, omdat het gewoon fantastisch werkt.

Wat zijn plugins?

Dit zijn toevoegingen aan je website waardoor er een functionaliteit wordt toegevoegd aan je website.

Waarom zou ik WordPress updaten?

De grootste reden waarom je dit zou willen doen, is de veiligheid. Er worden regelmatig beveiligingslekken en bugs gevonden welke met de update verholpen zijn.

 

Kop 2 >> veiligheid

Is mijn website wel goed beveiligd?

Als je wilt weten hoe goed je er voor staat qua veiligheid heven we enkele vragen samengesteld. Op hoe meer vragen je JA kan antwoorden, hoe slechter de beveiliging is. Doe hier de WordPress veiligheids check!

Waarom is veiligheid zo belangrijk?

Een slecht beveiligde website wordt slechter gewaardeerd in Google en dus lager getoond. Ook kan je website gehackt worden, dan ben je verder van huis. De veiligheid van bezoekers is dan ook in gevaar. Je wilt niet dat jouw website verantwoordelijk is voor een infectie op de computers van bezoekers.

Hoe kan ik mijn website beveiligen?

Er zijn enkele goede plug-ins die de veiligheid van je website en bezoekers kunnen waarborgen. Wij installeren een goede plug-in en stellen deze op de juiste manier in. Een andere goede investering zou een SSL-certificaat zijn. Hiermee is jouw hele website bereikbaar via een beveiligde verbinding. Een correctie ssl installatie kun je herkennen aan het groene slotje in je browser.